Política de privacitat

Política de privacitat

Amb la informació que li proporcionem a continuació (Saint George's School SL) vol que vostè conegui quin és la política de privadesa aplicada pel que fa a les seves dades personals.
Qui és el Responsable del Tractament de les seves dades personals? Saint George's School SL (SGS) B17155334 C/ Josep Pla, 4-6 , Fornells de la Selva 17458 Fornells de la Selva Girona info@saintgeorgeschool.es

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
El nostre principal objectiu en recaptar informació és proporcionar-li a l'usuari una experiència segura, eficient, personalitzada i sense contratemps. SGS recapta i usa informació personal relacionada amb vostè, o bé delega a proveïdors de servei de tercers la tasca de recopilar i usar aquestes dades en nom de SG, segons estigui permès o sigui necessari per a:
- canviar i personalitzar la funcionalitat i les característiques dels Serveis de SGS
- prendre, processar o lliurar Ordres de Compra realitzats a través dels nostres llocs web; facturar-li o notificar-li l'estat de la seva comanda
- brindar-li altres serveis (segons s'indiqui al moment de recaptar la informació)
- brindar-li el servei d'assistència al client i solució de problemes
- comparar informació per verificar la seva precisió
- informar-li sobre fallades i actualitzacions de serveis
- sol·licitar-li la seva opinió o participació en enquestes electròniques
- resoldre disputes
- verificar la seva identitat
- personalitzar, avaluar i millorar els Serveis de SGS i els seus continguts
- millorar les funcionalitats de les aplicacions que se li ofereixin o contractin.
- organitzar i dur a terme ofertes o operacions de promoció o màrqueting de SGS, els seus afiliats o companyies amb les quals arribi a un acord comercial
- i en general, realitzar totes les actuacions necessàries per donar resposta als diferents tràmits i accions que l'usuari realitzi durant la navegació i interacció a la nostra web, així com les obligacions legals que es derivin.

Per quant temps conservarem les seves dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no ens sol·liciti la seva supressió i quan les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

Quin és la legitimació per al tractament de les seves dades?
La base legal per al tractament de les seves dades és el seu consentiment i, si escau, l'execució contractual l'haver subscrit un contracte amb SGS, haver-hi contracte algun producte seu o haver sol·licitat informació sobre els productes que la mateixa oferta. Si utilitza alguns dels nostres formularis, haurà d'emplenar els camps marcats com a “obligatoris”. Si no es faciliten totes les dades de caràcter personal requerits per SGS, podria implicar una incompleta atenció de la sol·licitud requerida. Haurà de comunicar a SGS les seves dades personals actuals a fi que la informació continguda en els seus fitxers estigui actualitzada i sense errors.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades personals?
Les seves dades no se cediran a cap altra entitat, excepte obligació legal.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?
Pot exercir el seu dret d'accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits. També podrà sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular. Igualment, té dret a revocar el seu consentiment a qualsevol moment sense que això afecti de forma retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins a aquest moment.

Podrà exercitar els drets referits anteriorment, en els termes i condicions prevists en la legislació vigent, al domicili social de Saint George's school SL B17155334
C/ Josep Pla, 4-6 , Fornells de la Selva
17458 Fornells de la Selva
Girona
info@saintgeorgeschool.es

En el cas que no obtingui una resposta satisfactòria i desitgi formular una reclamació o obtenir major informació referent a qualsevol d'aquests drets, pot acudir-se a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es - C/ Jorge Juan, 6 de Madrid).