Close

   
 
          
 

Activitats

En el nostre centre no ens limitem a l'educació formal de les àrees curriculars sinó que plantegem activitats complementàries perquè pensem que l'educació en valors i les relacions socials i culturals fomenten la formació de ciutadans i ciutadanes implicades en la societat.


Durant el curs escolar es desenvolupen diferents activitats que es programen a l'inici de curs en el calendari:


DIRIGIDES ALS ALUMNES

 • FESTES i TRADICIONS: Celebrem al llarg del curs les festes i tradicions catalanes i angleses. Entre d'altres: Halloween, Castanyada, Papa Noël, Tió, Carnestoltes, Sant Jordi, Jocs Florals i English Literary Prize. • TEATRE: Els nens i les nenes d'Infants 3, Primary 2, 4 i 6 i 1r de Batxillerat assisteixen durant el curs escolar a una funció teatral.
 • JORNADES: Al llarg del curs es plantegen diferents jornades i diades algunes de les quals són: Maths Day, Sports Day, Cultural Week, Music Competition, Talents Day, Science Day...
 • TARGETS: La formació humana dels nostres alumnes és prioritària en el nostre centre perquè pensem que davant d'un bon estudiant, hi ha una persona. És per això que busquem moments i dinàmiques per a potenciar aquests valors.
 • PROJECTES: Durant el curs, les diferents etapes plantegen projectes sobre múltiples temes interdisciplinaris.
 • XERRADES i CONFERÈNCIES: Relacionat amb els temes treballats, durant el curs escolar, es proposen múltiples conferències i sessions informatives a tots els alumnes de l'escola adaptades al seus interessos i nivells educatius. • EXCURSIONS i SORTIDES: Cada trimestre els alumnes aniran d'excursió amb el seu grup per a desenvolupar activitats complementàries que afavoreixin el seu desenvolupament i enriquiment cultural. Al mateix temps es plantegen sortides de més curta durada a actes que es consideren rellevants a nivell cultural i formatiu.
 • COLÒNIES: Els alumnes d'Infants i de Primària realitzen en el tercer trimestre del curs unes colònies a Mas Llop activity camp (Caldes de Malavella). Aquesta estada permet potenciar la convivència entre els nens i nenes a partir del desenvolupament d'activitats educatives, esportives i lúdiques realitzades en un entorn natural.
 • TREBALL DE SÍNTESI: Els estudiants d'ESO realitzaran una estada de tres dies en la que es durà a terme el Treball de Síntesi. Els objectius i la proposta difereixen en cada curs ja que suposen un complement al currículum del nivell educatiu de l'estudiant. Els de 1r cicle fan una estada de tres dies a Mas Llop activity camp i els de 2n cicle a altres indrets.
 • VIATGE FINAL D'ETAPA D'ESO: Al finalitzar l'etapa d'Educació Secundària Obligatòria els estudiants fan un viatge a París o a Londres acompanyats per professors de l'escola.
 • JORNADES INTENSIVES DE BATXILLERAT: A l'inici del curs, els estudiants de Batxillerat participen d'unes jornades a Mas Llop activity camp amb l'objectiu d'adquirir estratègies per a afrontar l'etapa. • ACTIVITATS D'ORIENTACIÓ: Es planteja una programació d'activitats relacionades amb l'orientació universitària i professional: visites a diverses universitats, assistència a jornades de portes obertes de les diferents universitats, visita al Saló de l'Ensenyament, entre d'altres. Al mateix temps, les universitats catalanes realitzen sessions informatives al nostre centre.
 • VIATGE A ANGLATERRA: En anys alterns, els alumnes de Cicle Mitjà de Primària i Cicle Superior poden anar a passar la primera quinzena del mes de juliol a la Isle de Wight, acompanyats per professors del Saint George's School.
 • SUMMER SCHOOL: Fora del calendari escolar, a l'estiu, s'ofereix el Summer School, un curs d'estiu lúdic, educatiu i esportiu pels nens i nenes d'1 a 12 anys (alumnes de Nursery, Infants i Primària).


DIRIGIDES A LES FAMÍLIES

 • REUNIONS D'ALUMNES QUE S'INCORPOREN A L'ESCOLA: Al mes de juliol es fa una reunió informativa dirigida a les famílies que tenen fills d'1, 2 i 3 anys que s'incorporaran el curs següent al Saint George's School.
 • REUNIONS INFORMATIVES ANUALS: Es proposen a l'inici del curs, mesos de setembre i octubre, una reunió per a cada nivell educatiu en la que s'exposa als pares com es presenta el funcionament del nou curs, així com els objectius educatius més representatius i les activitats més significatives.
 • REUNIONS DE CANVI D'ETAPA: Al llarg del curs escolar s'ofereixen als pares que tenen alumnes que finalitzen una etapa (Educació Infantil, Primària o ESO) una sessió informativa sobre la nova etapa escolar que el seu fill/a iniciarà el proper curs.
 • CONFERÈNCIES: Cada curs es programen algunes conferències dirigides als pares de les diferents etapes.
 • FESTIVALS: Els alumnes d'Educació Infantil i Primària, en cursos alterns, realitzen festivals de Nadal.leer más

Esdeveniments

Matrícula oberta curs escolar 2017-18. Sol·licita visita.

     

NOTÍCIES
Fri, 24 Nov 2017
FAPEL UNIVERSITY
Tue, 21 Nov 2017
TEATRE A 4t D’ESO
Wed, 15 Nov 2017
Dia de la Ciència
 
Click Edu


 
 
C/ Josep Pla 2-4, Urbanització Fornells Park. - Tel. 972 47 60 65 - Fax. 972 47 66 69 - 17458 Fornells de la Selva  |   Avís legal info@saintgeorgeschool.es